Tas - Double Sunday - PetiteKnit - Technicolor Tote Bag

De Technicolor Tote Bag van PetiteKnit wordt gebreid van de Double Sunday van Sandnes Garn. De tas wordt van onder naar boven gebreid in een linnensteek. De tas is gemaakt van drie dubbel gehouden draden, en de geleidelijke overgangentussen de kleuren wordt bereikt door voortdurend te wisselen tussen de verschillende kleuren garen.

Benodigdheden:
  • 2 rondbreinaalden 8 mm 80 cm
Benodigde aantallen:
Kleur Afm. 38 cm hoog 
Double Sunday A   4
Double Sunday B   2
Double Sunday C   2
Double Sunday D   2
E   1

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

Pakket inhoud

De Sandnes Double Sunday by PetiteKnit is een exclusieve samenwerking tussen het Noorse Sandnes Garn en het Deense PetiteKnit. De Double Sunday is  een klassiek getwijnd, zacht, stevig en vormvast garen gemaakt van 100% non-superwash Merinowol.

De By PetiteKnit serie biedt een prachtige kleurenrange, zorgvuldig geselecteerd door PetiteKnit, speciaal voor deze samenwerking.

De Technicolor Tote Bag van PetiteKnit wordt van onder naar boven gebreid in een linnensteek. De tas is gemaakt van drie strengen garen die bij elkaar worden gehouden, en de geleidelijke overgangen tussen de kleuren worden bereikt door voortdurend te wisselen tussen de verschillende kleuren garen.

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*