Wij zijn Dol-op-Wol!

Al meer dan tien jaar stellen wij elk seizoen met veel plezier een mooie collectie brei,- en haakgarens voor je samen. In onze twee verdiepingen tellende winkel, vind je naast de klassieke basisgarens altijd de nieuwste trendgarens in actuele kleuren van het seizoen, en natuurlijk een uitgebreide collectie benodigdheden.

In onze collectie vind je garens van klassieke merken zoals Lana Grossa, maar ook van bijzondere merken zoals Malabrigo en Schoppel-Wolle. Bedrijven die met passie hun garens produceren en daarbij dierenwelzijn en milieuvriendelijkheid nooit uit het oog verliezen.

Daarnaast werken wij ook graag met kleinere upcoming producenten zoals bijvoorbeeld The Knitting Barber uit Finland.

Bij het samenstellen van onze collecties houden wij rekening met kwaliteit, continuïteit, aandacht voor dierenwelzijn en milieu en natuurlijk de laatste trends!

Doordat wij een fysieke winkel hebben, komen wij dagelijks in contact met breiers en hakers. Veel van onze garens zien wij dan ook terug in de mooie projecten van onze klanten. Nog elke dag wordt hierdoor onze kennis en ervaring uitgebreid waardoor wij je altijd van een goed en eerlijk advies zullen voorzien. 

Dus heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste garen? Dan zit je bij dol-op-Wol helemaal goed! Wij vinden het leuk om je te helpen bij het vinden van het perfecte garen voor jouw project. Daarbij delen we graag onze kennis en ervaring met je!

Adres

Kleine Overstraat 6

7411 JL Deventer

0570-769084

Binnen kijken

Je kunt alvast bij ons binnen kijken via Google Streetview. Bekijk de twee verdiepingen nu ook na sluitingstijd. 

Navigeer aan de rechterkant van de afbeelding tussen de verschillende verdiepingen (1,2,3)

De openingstijden van Dol-op-Wol in Deventer

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 10:00 - 17:30 uur
Woensdag: 10:00 - 17:30 uur
Donderdag: 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
*(Koop)Zondag: - -

*Op feestdagen zijn wij gesloten.