Colsjaal - Malabrigo Sock - Wave

Deze mooie colsjaal wordt in een golf- jaourpatroon gebreid van de Sock van Malabrigo. De colsjaal wordt in heen, en teruggaande naalden gebreid.

Colsjaal - Malabrigo Sock - Wave

Benodigdheden:
  • breinaalden 3,5 mm
  • stekenmarkeerders
Benodigde aantallen:
Kleur omtrek 71 cm, breedte 25,5 cm
363 Pascal 1

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: het patroon is Engelstalig *

Pakket inhoud

Deze colsjaal wordt in een golf-ajour patroon gebreid van de Mechita of Sock van Malabrigo. De colsjaal wordt in heen, en teruggaande naalden gebreid.

Je kunt het model als compleet pakket in jouw eigen kleurencombinatie bestellen, maar het patroon is hier ook los te bestellen.

Benodigdheden:

  • breinaalden 3,5 mm
  • stekenmarkeerders

* Let op: Het patroon is Engelstalig *

De Malabrigo Sock is een prachtige, handgeverfde, 100% wol gemaakt van extra fijne machinewasbare merinowol. De naam Malabrigo Sock is een tikkeltje misleidend omdat deze wol geen nylon bevat en wij daarom ook afraden om hier sokken van te breien. Maar gelukkig zijn er een heleboel andere toepassingen voor dit garen dat heerlijk breit en mooi regelmatig stekenbeeld geeft.

Let op: Er kunnen binnen hetzelfde verfbad per streng nog verschillen te zien zijn. Wij raden daarom aan om en om van verschillende bollen te breien. Steeds meer kleuren worden helemaal zonder verfbadaanduiding geleverd.

Bekijk alle modellen met de Malabrigo Sock door op de afbeeldingen te klikken:

Union.pngRegina.pngLeonori.jpg