Trui - Alpaca Air - PetiteKnit - Sunday Sweater

Het garen in dit pakket is niet het oorspronkelijke garen dat door PetiteKnit gebruikt wordt, maar de aanbevolen garenkeuze van Dol op Wol.

De Lana Grossa Alpaca Air geeft een iets pluiziger effect dan de trui in de afbeelding. Door het pluisje wordt de trui wel lekker zacht en warm. De Sunday Sweater van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid. De pas wordt in de rondte gebreid in boordsteek en gevormd met meerderingen. Het lijf en de mouwen zijn gebreid in tricotsteek en afgewerkt met ribboorden.

Trui - Alpaca Air - PetiteKnit - Sunday Sweater

Benodigdheden:
  • breinaalden 5,5-6 mm
Benodigde aantallen:
Kleur XS S M L XL XXL 3XL
6 6 7 8 8 9 9

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

Pakket inhoud

Patroon van PetiteKnit.

De Sunday Sweater van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid. De pas wordt in de rondte gebreid in boordsteek en gevormd met meerderingen. Het lijf en de mouwen zijn gebreid in tricotsteek en afgewerkt met ribboorden.

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

De Alpaca Air van Lana Grossa is een licht en luchtig buisgaren met alpaca. De Alpaca Air van Lana Grossa is volumineus en draagt heerlijk warm.

*** Er wordt op het label een stekenverhouding vermeld van 18 steken op 10cm. Dat is niet juist. De stekenverhouding is 12 tot 14 steken op 10cm. ***