Muts - Ecopuno en Ecopuno Handdyed - Handdyed 3 (model 20)

Deze mooie muts met streepjespatroon wordt gebreid van de Ecopuno en de Ecopuno Handdyed van Lana Grossa.

Benodigdheden:
  • set van 5 breinaalden zonder knop 3 mm
  • set van 5 breinaalden zonder knop 4 mm
  • pomponmaker
Benodigde aantallen:
KleurHoofdomvang 54-56 cm
Ecopuno Handdyed 5101
Ecopuno 0151

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. Het patroon is alleen gratis bij aanschaf van het volledige pakket.

€ 18,90

Inhoud van dit pakket

De Ecopuno van Lana Grossa is een mooi zacht en licht garen. Het is een beetje harig wat je werk een leuk effect geeft! De Ecopuno is gemaakt van katoen, merinowol en alpacawol.
Het is perfecte wol voor mooie accessoires zoals sjaals, omslagdoeken en mutsen maar je kunt er ook prachtige dames-, baby- en kinderkleding van breien of haken. 

De Ecopuno van Lana Grossa is een mooi zacht en licht garen. Het is een beetje harig wat je werk een leuk effect geeft! De Ecopuno is gemaakt van katoen, Merino en alpaca.
Het is perfecte wol voor mooie accessoires zoals sjaals, omslagdoeken en mutsen maar je kunt er ook prachtige dames-, baby- en kinderkleding van breien of haken. 

Dit garen is op de streng met de hand geverfd. Daardoor is elke streng verschillend. Als je een project maakt waarbij je meerdere strengen nodig hebt, kun je ze het best door elkaar gebruiken om verschillen in het kleurpatroon te vermijden.

Gratis patronen behorende bij complete pakketten zijn altijd Nederlandstalig, tenzij anders aangegeven.

Deze patronen worden uitsluitend in combinatie met het volledige bijbehorende pakket gratis verstuurd.