Slipover - Cool Wool Big - PetiteKnit - Storm Slipover

Het garen in dit pakket is niet het oorspronkelijke garen dat door PetiteKnit gebruikt wordt, maar de aanbevolen garenkeuze van Dol op Wol.

De Lana Grossa Cool Wool Big geeft een vergelijkbaar beeld als de slipover in de afbeelding. De Storm Slipover Junior wordt van boven naar beneden gebreid. Eerst wordt het schouderdeel in heen en teruggaande toeren gebreid. Daarna wordt het voorpand vanaf de schouderopzet gebreid en vanaf de oksels samengevoegd met het rugpand om het lijf te vormen, dat vervolgens in het rond wordt gebreid. Tot slot worden er steken opgenomen en gebreid langs de armsgaten en halsrand om de geribde boorden te maken.

Slipover - Cool Wool Big - PetiteKnit - Storm Slipover

Benodigdheden:
  • Rondbreinaalden 4 mm, 60 en 80 cm
  • Rondbreinaalden 3,5 mm, 40, 60 of 80 cm
Benodigde aantallen:
Kleur 1-2jr   2-3jr 3-4jr   4-5jr   5-6jr   6-7jr   7-8jr   8-9jr   9-10jr  10-12jr  12-14jr 
3 4 4 4 4 4 4 4 5 5 6

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

Pakket inhoud

De Cool Wool Big van Lana Grossa is een 100% extra fijne merino en daardoor erg zacht en soepel en is van een bijzonder mooie kwaliteit. De Cool Wool Big blijft mooi en is goed wasbaar in de wasmachine zonder te vervilten zodat je jaren van je eigen creaties kunt genieten.

De extrafijne merinowol kriebelt vrijwel niet en draagt heel comfortabel.

Bekijk alle modellen met de Cool Wool Big door op de afbeeldingen te klikken:

 

Patroon van PetiteKnit.

De Storm Slipover Junior wordt van boven naar beneden gebreid. Eerst wordt het schouderdeel in heen en teruggaande toeren gebreid. Daarna wordt het voorpand vanaf de schouderopzet gebreid en  vanaf de oksles samengevoegd met het rugpand om het lijf te vormen, dat vervolgens in het rond wordt gebreid. Tot slot worden er steken opgenomen en gebreid langs de armsgaten en halsrand om de geribde boorden te maken.

 

* Let op: het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*