Trui - Natural Alpaca Pelo - PetiteKnit - Cumulus Blouse

Het garen in dit pakket is niet het oorspronkelijke garen dat door PetiteKnit gebruikt wordt, maar de aanbevolen garenkeuze van Dol op Wol.

De Lana Grossa Natural Alpaca Pelo geeft een licht pluizig effect maar iets minder pluizig dan de trui in de afbeelding, waardoor deze uitvoering een iets gladder effect krijgt.

De Cumulus-blouse van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid in tricotsteek. Het design heeft een diepe  V-hals. Alle randen zijn afgewerkt met i-cord.

Trui - Natural Alpaca Pelo - PetiteKnit - Cumulus Blouse

Benodigdheden:
  • Rondbreinaalden 5 mm
Benodigde aantallen:
Kleur XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
6 7 7 7 8 8 9 9 10

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

Pakket inhoud

Patroon van PetiteKnit.

De Cumulus-blouse van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid in tricotsteek van een dubbele draad dun mohair/zijdegaren. Het design heeft een diepe ronde V-hals. Alle randen zijn afgewerkt met i-cord.

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

De Natural Alpaca Pelo van Lana Grossa is een garen van 100% natuurlijke vezels. De kern is gemaakt van katoen waar de alpaca en Merino in gespoten wordt waardoor de alpaca en Merino er als een waasje omheen ligt. 

Bekijk alle pakketten met de Natural Alpaca Pelo door op de afbeeldingen te klikken:

Trui - Natural Alpaca Pelo - Nordic Knits 1 (model 6)Trui - Natural Alpaca Pelo - Nordic Knits 1 (model 4)Slipover - Natural Alpaca Pelo - Nordic Knits 1 (model 5)