Trui - Class - PetiteKnit - Scotty Sweater

Het garen in dit pakket is niet het oorspronkelijke garen dat door PetiteKnit gebruikt wordt, maar de aanbevolen garenkeuze van Dol op Wol.

De Class heeft een licht fluffy effect dus hoeft er geen mohair draadje bij worden gebreid. De Scotty Sweater van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid in tricotsteek. Je begint bovenaan met het breien van de achterkant, dan de schouders, de voorkant, en dan het lijf van de trui. Vervolgens neem je de steken langs de armsgaten op voor het inzetten van de mouwen met verkorte toeren.

Trui - Lana Gatto Class - PetiteKnit - Scotty Sweater

Benodigdheden:
  • Rondbreinaalden 6-6,5 mm
Benodigde aantallen:
Kleur XS S M L XL
A 7 8 8 9 10
B 1 1 1 1 1
C 1 1 1 1 1

U kunt zelf hieronder de kleuren én de aantallen aanpassen. 

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

Pakket inhoud

Patroon van PetiteKnit

De Scotty Sweater van PetiteKnit wordt van boven naar beneden gebreid in tricotsteek. Je begint bovenaan met het breien van de achterkant, dan de schouders, de voorkant, en dan het lijf van de trui. Vervolgens neem je de steken langs de armsgaten op voor het inzetten van de mouwen met verkorte toeren.

* Let op: Het patroon is Engelstalig en kan niet per mail worden verstuurd*

De Class is een mooie combinatie van Merino en Angora uit de luxury serie van Lana Gatto. De Angora in deze combinatie zorgt voor een softe look. De Angora komt uit Frankrijk en is diervriendelijk gewonnen.