Complete Blocking Set

Bestel dit complete pakket met 10% korting. Dit pakket bevat de blocking mats, de blocking wires, de blockers en 2 setjes T-pins.

Let op, vanwege de afmetingen van deze artikelen geldt er een toeslag van €2,00 op de verzendkosten. 

€ 86,80
€ 78,12 Bespaar 10%

Pakket inhoud

De blocking wires van KnitPro gebruik je om je (kant) project mee op te spannen of te blocken. In de set zitten 20 T-pins,  6 rechte pennen (wires) van 95 cm en 6 van 50 cm. Ook zitten er 3 flexibele pennen van 95 cm in de kit om rondingen goed mee op te kunnen spannen en een meetlint.

Gebruik de Blocking Wires in combinatie met de Blocking Mats van KnitPro.

Let op, vanwege de afmetingen van dit artikel geldt een toeslag van €2,00 op de verzendkosten. 

De Blocking Mats van KnitPro zijn ideaal om je (kant)projecten op op te spannen. Je legt de stukken als puzzels aan elkaar en creëert zo de optimale vorm om je project op te spannen.

Het pakket bestaat uit 9 matten van 30 x 30cm. Gebruik de Blocking Mats samen met de KnitPro Blocking Wires of de KniPro Blocking T-pins

De KnitPro Knitblockers maken je het makkelijk om gebreide of gehaakte projecten mooi gelijkmatig op te spannen. De handige blockers bevatten 4 of 8 individuele naalden die in één beweging geplaatst kunnen worden. Hierdoor gaat het spannen een stuk sneller en worden de randen tegelijkertijd gelijkmatig vastgezet. 

De knitblockers zijn gemaakt van stevig plastic; de scherpe en stevige naalden zijn gemaakt van roestvrij staal. De set bevat 12 x 8-pins en 8 x 4-pins knitblockers.

Verkrijgbaar in wit en regenboogkleuren. 

Onmisbaar bij het blocken of opspannen van je (kant)projecten zijn de blocking t-pins van KnitPro. In een doosje zitten 50 vernikkelde stalen t-pins. 

Gebruik je T-pins in combinatie met je blocking wires of blocking mats van KnitPro.