Filter by

Categorie
more... less
Prijs
4 9
Pendikte
4 7
aantal steken per 10cm
13 18
aantal naalden per 10cm
17 24
Gewicht
50 100
Looplengte
100 100
Wasvoorschrift
more... less
100% natuurlijk
more... less

Istex

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Istex

Istex is dé leverancier van IJslandse wol. Istex maakt heerlijke wol in geweldige kleuren met bijzondere eigenschappen. Door het IJslandse klimaat hebben de schapen een kenmerkende vacht waardoor de wol sterk, warm, licht van gewicht en waterafstotend is. De Alafoss Lopi en de Lett Lopi zijn ideaal voor lekkere warme wintervesten en truien en natuurlijk ook voor de prachtige ingebreide IJslandse patronen. 

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 8,75

    De Alafoss Lopi is de dikkere variant van de Lett Lopi. Doordat de IJslandse schapen in een koud klimaat leven, heeft hun wol unieke eigenschappen. De wol is lichter maar ook wat stugger dan de meeste andere wolsoorten, ademt goed en is waterafstotend. Dit maakt IJslandse wol zeer geschikt voor warme vesten met ingebreide patronen en warme wollen jassen.

    € 8,75
  • € 4,50

    De Lett Lopi is de dunnere variant van de Alafoss Lopi. Doordat de IJslandse schapen in een koud klimaat leven, heeft hun wol unieke eigenschappen. De wol is lichter maar ook wat stugger dan de meeste andere wolsoorten, ademt goed en is waterafstotend. Dit maakt IJslandse wol zeer geschikt voor warme vesten met ingebreide patronen en warme wollen jassen.

    € 4,50
Toont 1 - 2 van de 2 items