Sjaal - Zauberperlen - Knit the Cat 12 (model 24) Duitstalig

Deze vrolijk gekleurde sjaal met kleurverloop wordt gebreid van Schoppel-Wolle Zauberperlen. Het golfpatroon maakt deze sjaal extra bijzonder! Het patronenboek is Duitstalig. De afmetingen zijn 64 x 160 cm.

sjaal schoppel zauberperlen

Benodigdheden:
  • breinaalden 3,5 mm
Benodigd aantal bolletjes: 
Kleur36/38

2415

1

2414

1
24191
U kunt zelf de kleuren en de aantallen hieronder aanpassen. Het pakket is inclusief het Duitstalige patronenmagazine Knit the Cat 12.

€ 58,60

Inhoud van dit pakket

Zoals je bijna mag verwachten van Schoppel-Wolle en hun design-team staat ook de Knit The Cat 12 weer bomvol bijzondere modellen. Verkorte toeren, speels kleurgebruik, breien en haken in verschillende technieken, je vindt het allemaal in de Knit The Cat 12.

Bekijk alle modellen hier.

De Zauberperlen van Schoppel Wolle is een garen dat bestaat uit 100% fijne Merinowol. De bol wordt gekenmerkt door zijn prachtige verloopkleuren. Waar je bij andere verloop of gradient-garens afhankelijk bent van het verloop van de bol, is dit nu volkomen omgekeerd. De bol bestaat namelijk uit 7 losse bolletje waarin per bolletje de kleur steeds iets verder verloopt. Hierdoor kun je zelf bepalen hoelang de verlopen in je brei of haakwerk worden en in welke volgorde. Het garen is uiteraard ook geschikt om achtereen te breien.