Categorieën

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Nieuw in het Assortiment!

We hebben ons basisassortiment nu nog verder uitgebreid. Enkele weken geleden hebben we de Cool Wool Baby van Lana Grossa al binnengekregen en afgelopen week zijn daar de Mille II en de Superbingo van Lana Grossa bijgekomen.

Lana Grossa Mille II

De Mille II is een mooie mix van 50% extrafijne merino en 50% acryl in een hele mooie, in de wasmachine wasbare, kwaliteit.  De Mille II is een lekker dik garen voor bijvoorbeeld lekkere dikke wintertruien, sjaals of mutsen. Omdat dit garen ook erg goed wasbaar is en lekker zacht aanvoelt is het ook geschikt voor babydekentjes en kindertruitjes.
Zo zijn alle Phildarmodellen van de Phildar Rapido ook te breien met de Mille II. Je hebt dan veel minder nodig en je hebt een net zo warm, maar beter ademend breiwerk omdat er meer wol in zit. Het wordt gebreid op naalden 7-8, dus je bent ook nog eens snel klaar!Lana Grossa Mille II kleur 505

Lana Grossa Superbingo

Nu we de Superbingo van Lana Grossa in het assortiment hebben, heeft Dol-op-Wol het volledige assortiment van de klassieke 100% extrafijne merino's van Lana Grossa. De extrafijne merinos zijn  overtwijnd, waardoor er lekker veel rek in het garen zit en dat breit erg makkelijk.

Garenkwaliteitpendiktelooplengte
Cool Wool Baby2,5-3220
Cool Wool3-3,5160
Cool Wool Big3,5-4,5120
Bingo5,5-6,580
Superbingo6-755

Al deze garens zijn in de wasmachine wasbaar, vervilten niet en blijven erg lang heel erg mooi. 

Lana Grossa Superbingo kleur 057