Categorieën

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Jubileumactie 10 jaar Dol-op-Wol!

Sinds donderdag 17 maart bestaat Dol-op-Wol 10 jaar! En als je jarig bent, dan trakteer je natuurlijk. En dat is precies wat we de rest van ons jubileumjaar gaan doen!
spaaractie opbergmapjes
Spaar mee met onze spaaractie en spaar voor een handig opbergetui voor sokkennaalden, voor vaste rondbreinaalden of verwisselbare rondbreinaalden ter waarde van €14,95 als cadeau. Je mag zelf kiezen welke!
 
Spaarkaart jubileumactie
Deze spaaractie geldt zowel online als in de winkel!
Bij elke besteding in de winkel vanaf €10,- krijg je een spaarzegel voor op je spaarkaart. Heb je 15 zegels op je spaarkaart? Dan mag je in de winkel één van deze 3 mooie opbergetuis ter waarde van €14,95 uitkiezen! 
Online werkt de actie net even wat anders; Maak een account aan op onze website (tenzij je er al één hebt). Vanaf 17 maart staat op elke pakbon een jubileumstempel. Bewaar de bonnen met een stempel goed. Heb je in totaal voor €150,- aan bonnen met een stempel verzameld? Geef die pakbonnummers en natuurlijk het soort opbergetui die je graag wilt hebben, op in het opmerkingenveld van je volgende bestelling zodat we de etui van jouw keuze mee kunnen sturen. Je mag je etui natuurlijk ook op komen halen in de winkel. De etui wordt niet apart verstuurd.
 

De actievoorwaarden:

  • De spaaractie loopt zowel online als in de winkel en eindigt op 31-12-2022.
  • Voor deelname is een klantaccount verplicht.
  • Deelname kan maximaal 1 x per klant.
  • Volle spaarkaarten kunnen alleen ingewisseld worden voor één van de aangeboden opbergmapjes naar keuze.