Categorieën

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Raglanify, je eigen trui precies op maat.

Je eigen trui precies op maat? Dat kan heel makkelijk met Raglanify, een handige app voor op je tablet of telefoon, waarmee je snel en makkelijk een patroon precies op jouw maat kunt genereren. Let op, Raglanify is Engelstalig, maar voor de meeste mensen is dat met onze vertaallijst geen probleem.

Top-down

Je breit je patroon top-down, dus van boven naar beneden. Je breit in het rond, begint bij de hals, die je zelf kunt kiezen, en breit dan naar beneden en je breit je trui in 1 stuk door. De steken voor de mouw laat je even rusten en als je lijf klaar is, ga je verder met de mouwen. Je hoeft dus niet meer je mouwen en je voor- en achterpand aan elkaar te naaien.

Raglanify!

Raglan

De enige beperking van Raglanify is dat de mouwen altijd raglanmouwen zijn. Maar dat zegt de naam natuurlijk al.

Halsvormen

Raglanify kent veel verschillende halsvormen, een boothals, ronde hals of v-hals. Je geeft het aan in je patroon en er komt een kant en klaar patroon uit.

Hoe begin je?

Het leukste van Raglanify is dat je ieder garen dat je maar wilt kunt gebruiken. Je begint altijd met een proeflapje. Voor het mooiste resultaat maak je eerst een proeflapje op de aanbevolen pendikte van het garen van jouw keuze. Vind e het nog iets te los of te vast, gebruik dan een dunnere of dikkere naald. Als je helemaal tevreden bent voer je de stekenverhouding in en je kiest de halsvorm, taillering en alle andere mogelijkheden.

Wat kost het?

Deze app kost maar €0,76! Ga naar de website van Raglanify of kijk in de app-store en download deze geweldige app!

Hoeveel garen heb ik nodig?

Raglantruien nemen over het algemeen iets minder garen dan andere modellen. Het aangegeven aantal bollen voor maat 38-40 is vrijwel altijd meer dan voldoende voor een Raglanify-trui in maat 38-40. Voor een maat 42-44 adviseren we een bolletje extra en voor maat 46-48 nog een bolletje extra. 

Je mag natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie

Voorbeelden?

Kijk eens op Ravelry. Op Ravelry staan op dit moment 177 projecten met deze app