Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Haakboeken

De leukste haakboeken bij Dol-op-Wol.

 • € 16,44

  In het haakboek Bookkies vind je tal van haakpatronen om de leukste boekenleggers te haken! Er zijn 17 verschillende dieren, haak ze allemaal!

  € 16,44
 • € 15,41

  In dit tweede boek van Christels Knuffels vind je 9 nieuwe haakpatronen van verschillennde dierenknuffels met kleding!

  € 15,41
 • € 14,95

  Hardcover. Dit boek is bedoeld om haakliefhebbers kennis te laten maken met allerlei nieuwe steken en creatieve manieren om te haken. Het staat boordevol steken, technieken en haakpatronen. Elke steek wordt uitgelegd aan de hand van foto’s, werkbeschrijvingen, telpatronen en voorbeelden.

  € 14,95
 • € 14,95

  Met de nieuwste dubbeldikke Dendennis Héél veel knuffels haken kun je weer aan de slag met het haken van de leukste karakters van Nederland! Maak kennis met de vriendjes van Dendennis, zoals Duncan Unicorn, wolf Joe en T-rex Jack. Deze nieuwe Dendennis staat vol met nieuwe haakpatronen, maar ook vertrouwde haakvriendjes keren terug. 

  € 14,95
 • € 10,95

  Dit leuke boek van Lucinda Guy en François Hall bouwt verder op de succesvolle methode die ze ontwikkelden in hun boek Ik leer breien! Met wat hulp van de twee muisjes Pien en Pepijn en de aardige wolf Bob leren kinderen de basisvaardigheden: hoe je haaknaald en garen moet vasthouden, hoe je vasten en stokjes haakt, steken meerdert en mindert en hoe je...

  € 10,95
 • € 12,95

  Met de eenvoudige projecten in Speelgoed haken van Sarah Powlowski doe je kinderen een groot plezier. De beroepensets zijn waarheidsgetrouw en daardoor leerzaam (en leuk) voor jongens en meisjes om urenlang mee te spelen. Haak alle sets voor je (klein) kinderen!

  € 12,95