Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Patronenboeken Lana Grossa

De patronenboeken van Lana Grossa staan vol met leuke patronen voor de beginnende breier tot uitdagende patronen.

 • € 7,00

  In de Lana Grossa Filati Journal 60 vind je de mooiste herfst en wintertruien van 2020/2021. In het magazine staat voor ieder wat wils! Breien, haken, lange truien, korte truien, vesten, kabels en kollen. Bekijk alle modellen hier.  

  € 7,00
 • € 3,00

  Het magazine Lana Grossa Gomitolo 6 staat vol met leuke patronen gemaakt met de verschillende soorten Gomitolo garens. Deze garens verlopen allemaal van kleur maar dat doen ze allemaal nèt even anders!  Genoeg inspiratie dus voor het komende seizoen! Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 6,00

  In het Lana Grossa Classici patronenmagazine nummer 19 vind je 27 damesmodellen voor het najaar en de winter van truien, vesten, sjaals, omslagdoeken en meer. Ook vind je er 16 modellen van truien en vesten voor heren.Bekijk alle modellen hier.

  € 6,00
 • € 3,90

  In de Rosa P. Ecopuno vind je 10 leuke basic patronen van het garen Ecopuno van Lana Grossa. Het gaat dan vooral om vesten, mutsen, sjaals en truien. Bekijk hier alle modellen.

  € 3,90
 • € 6,00

  Lana Grossa Hand-dyed is een speciaal patronenmagazine dat zicht helemaal richt op de handgeverfde limited edition lijn van Lana Grossa. Je vindt er een ruime collectie aan kleding én accessoires die allemaal gemaakt zijn van garens uit de handgeverfde collectie. Bekijk alle modellen hier.  

  € 6,00
 • € 2,00

  In de Filati Tücher & Co vind je 14 mooie gehaakte en gebreide Nederlandse modellen voor zomerse sjaals en omslagdoeken. Sommigen van één garen en anderen van verrassende combinaties. Dit zorgt ervoor dat er een mooie verzameling van eigentijdse modellen in het boekje te vinden is. 

  € 2,00
 • € 4,90

  In het patronenmagazine Lana Grossa Zomerideeën 01 vind je de mooiste haaktrends voor de zomer.  Topjes, sjaals, truitjes, vestjes en nog veel meer moois voor de zomer. Er staan maar liefst 29 gehaakte modellen in dit leuke patronenmagazine. Bekijk alle modellen hier.

  € 4,90
 • € 6,00

  De mooiste klassieke maar zeker ook eigentijdse lentemodellen vind je in het de lente uitgave van patronenmagazine Lana Grossa Classici. Naast mooie breipatronen voor dames vind je er ook 10 mooie herenmodellen. Klik hier om ze allemaal te bekijken

  € 6,00
 • € 3,00

  In het patronenmagazine Filati Gomitolo 5 van Lana Grossa vind je alleen maar patronen van de zomergarens uit de Gomitolo serie. Leuke truitjes, tops, vesten sjaals en omslagdoeken van subtiel of juist extravagante kleurverlopende garens! Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 7,00

  In Lana Grossa's patronenmagazine Filati Journal 59 vind je de mooiste luchtige lente en zomer breipatronen voor dames. Zowel klassieke als moderne en eigentijdse modellen vind in dit 47 modellen tellende mooie magazine.Alle modellen bekijk je hier. 

  € 7,00
 • € 6,20

  In patronenmagazine Filati Linea Pura nr. 20 vindt je 28 modellen voor elk niveau en voor elke smaak. Wat dacht je van een lekker lang zomervest? Of zo'n lekkere basic trui die je elke zomeravond wel wilt dragen?  Bekijk alle modellen hier.

  € 6,20
 • € 6,90

  Brei en haak je complete baby-uitzet bij elkaar! In Filati Infanti nummer 16 vind je de meest schattige baby en peutermodellen! Bekijk alle modellen hier.

  € 6,90
 • € 6,90

  In de Filati Home 72 vind je een grote diversiteit aan brei en haakpatronen. Niet alleen ter decoratie van je huis maar ook voor jezelf! Truien, vesten en sjaals en natuurlijk mooie woonkleden en dekens, kussens en andere accessoires vind je in de Filati Home 72 van Lana Grossa.Bekijk alle modellen hier.

  € 6,90
 • € 3,90

  Truien, mutsen, vesten, poncho's, spencers, polswarmers, sloffen.. teveel om op te noemen! Uit de Filati Kids van Lana grossa maak je een complete kids-outfit voor het najaar en de winter.Bekijk alle modellen hier.

  € 3,90
 • € 7,00

  In het allernieuwste patronenmagazine van Lana Grossa, de Merino Edition vindt je 45 ontwerpen van alleen de mooiste Merino garens van Lana Grossa; de Cool Wool, Cool wool Big, Cool Wool fine en de Bingo. Geen fancy modellen maar juist mooie basis modellen, eenvoudig maar stijlvol voor zowel dames als heren en natuurlijk ook een klein aantal accessoires....

  € 7,00
 • € 6,00

  Maar liefst 87 patronen voor baby's en peuters vind je in het Filati Infanti Best Of magazine!  Gemaakt van zachte basisgarens zoals de Cool Wool Baby, Cool Wool Big, Elastico en Linarte van Lana Grossa.

  € 6,00
 • € 3,00

  In de Filati Haken nr. 2 vind je 19 superleuke zomerse patronen om te haken! Jurkjes, topjes, hesjes, omslagdoeken, vetjes en meer!Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 2,00

  Maar liefst 26 modellen voor kinderen en babies, en allemaal gemaakt van de Soft Cotton van Lana Grossa! Bekijk alle modellen hier.

  € 2,00