Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Patronenboeken Lana Grossa

De patronenboeken van Lana Grossa staan vol met leuke patronen voor de beginnende breier tot uitdagende patronen.

 • € 5,90

  Topjes, vestjes, truitjes! Alles wat je nodig hebt voor de zomer vind je in de Fialti Breimode 71 van Lana Grossa. Bekijk alle modellen hier.

  € 5,90
 • € 6,00

  Dames én herenpatronen vind je in de Filati Classici 16 voor de lente en zomer! Sportief, rustig en eigentijds voor de heren, klassiek, ajour en eenvoud voor de dames.Neem hier alvast een kijkje voor de damesmodellen en kijk hier voor de herenmodellen!

  € 6,00
 • € 6,00

  De mooiste klassieke maar zeker ook eigentijdse wintermodellen vind je in het de winteruitgave van patronenmagazine Filati Classici 17 van Lana Grossa. Naast mooie breipatronen voor dames vind je er ook 12 mooie herenmodellen.Klik hier om ze allemaal te bekijken. 

  € 6,00
 • € 3,00

  In de Filati Collezione 7 vind je 18 tijdloze modellen van de mooiste garens van Lana Grossa. Ponchos, truien en natuurlijk vesten. Grof gebreid, kabels noppen en colorblocking. Voor elk wat wils! Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 3,00

  Voel je het ook? De zomer hangt in de lucht. De nieuwste omslagdoeken en zomersjaals zijn zo luchtig, licht en delicaat dat ze nauwelijks merkbaar zijn op de huid, maar toch warmte geven op een frissere dag. Eenvoudige vormen en patronen die gegarandeerd slagen om vanuit je strandstoel lekker te haken of breien! Bekijk alle modellen van dit leuke...

  € 3,00
 • € 3,50

  Deze Filati Doeken & Co is samengesteld door vaste ontwerpers  van Lana Grossa maar ook door podcasters, vloggers en bloggers. Je vind er 20 mooie ontwerpen van sjaals en omslagdoeken in verschillende stijlen en diktes. Neem hier snel een kijkje in het Filati Doeken & Co 3 magazine.

  € 3,50
 • € 3,00

  In De Filati Gomitolo nummer 3 van Lana Grossa vind je diverse leuke patronen allemaal gemaakt van de Gomitolo garenfamilie voor de lente en zomer. Kijk hier voor alle modellen.

  € 3,00
 • € 3,00

  Het Filati Gomitolo magazine staat bol van de modellen gemaakt van de garens uit de Gomitolo serie van Lana Grossa. Poncho's, omslagdoeken, vesten, mutsen en natuurlijk mooie sjaals. Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 3,00

  In de Filati Haken nr. 2 vind je 19 superleuke zomerse patronen om te haken! Jurkjes, topjes, hesjes, omslagdoeken, vetjes en meer!Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 6,50

  In de Filati Home 70 staan weer volop woonaccessoires en lekkere truien en vesten Kijk snel of er wat leuks voor je tussen zit via de site van Lana Grossa!

  € 6,50
 • € 6,00

  Maar liefst 87 patronen voor baby's en peuters vind je in het Filati Infanti Best Of magazine!  Gemaakt van zachte basisgarens zoals de Cool Wool Baby, Cool Wool Big, Elastico en Linarte van Lana Grossa.

  € 6,00
 • € 7,00

  In de Filati Journal nr 57 vind je heerlijke luchtige zomerpatronen voor de warme dagen! Van de nieuwste zomergarens van Lana Grossa vind je eenvoudige basic modellen maar ook mooie modellen met bijzondere texsturen. Bekijk alle modellen hier. 

  € 7,00
 • € 7,00

  In het Filati magazine 58 van Lana Grossa staan 48 breimodellen van de meest trendy wintergarens van Lana Grossa. Vesten in allerlei vormen, diktes, structuren en kleurencombinaties. Truien van de zachtste en meest volumineuze garens. Voor elk niveau en elke smaak staat er wel een mooi patroon in.Bekijk alle modellen hier.

  € 7,00
 • € 3,90
  nieuw

  Truien, mutsen, vesten, poncho's, spencers, polswarmers, sloffen.. teveel om op te noemen! Uit de Filati Kids van Lana grossa maak je een complete kids-outfit voor het najaar en de winter.Bekijk alle modellen hier.

  € 3,90
 • € 4,90

  In het Filati Lookbook nummer 7 vind je 17 mooie en draagbare breimodellen gemaakt van de nieuwste en meest trendy wintergarens van Lana Grossa. Bekijk alle modellen hier.

  € 4,90
 • € 2,00

  Maar liefst 26 modellen voor kinderen en babies, en allemaal gemaakt van de Soft Cotton van Lana Grossa! Bekijk alle modellen hier.

  € 2,00
 • € 7,00

  In het allernieuwste patronenmagazine van Lana Grossa, de Merino Edition vindt je 45 ontwerpen van alleen de mooiste Merino garens van Lana Grossa; de Cool Wool, Cool wool Big, Cool Wool fine en de Bingo. Geen fancy modellen maar juist mooie basis modellen, eenvoudig maar stijlvol voor zowel dames als heren en natuurlijk ook een klein aantal accessoires....

  € 7,00
 • € 1,50

  Uitsluitend modellen van Lana Grossa Gioia en Lucia vind je in deze flyer. Bekijk alle modellen hier.

  € 1,50