Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Patronenboeken Lana Grossa

De patronenboeken van Lana Grossa staan vol met leuke patronen voor de beginnende breier tot uitdagende patronen.

 • € 3,90

  In de Filati Accessoires nummer 19 vind je een breed palet van basic accessoires. Van eenvoudige sjaal tot chique vingerloze handschoenen. Wanten voor beginners en vingerhandschoenen voor de wat meer ervaren breisters Van royale omslagdoek tot bescheiden snelgebreide sjaal.Alle modellen vind je hier. 

  € 3,90
 • € 5,90

  Topjes, vestjes, truitjes! Alles wat je nodig hebt voor de zomer vind je in de Fialti Breimode 71 van Lana Grossa. Bekijk alle modellen hier.

  € 5,90
 • € 6,00

  De mooiste klassieke maar zeker ook eigentijdse wintermodellen vind je in het de winteruitgave van patronenmagazine Filati Classici 17 van Lana Grossa. Naast mooie breipatronen voor dames vind je er ook 12 mooie herenmodellen.Klik hier om ze allemaal te bekijken. 

  € 6,00
 • € 3,00

  In de Filati Collezione 7 vind je 18 tijdloze modellen van de mooiste garens van Lana Grossa. Ponchos, truien en natuurlijk vesten. Grof gebreid, kabels noppen en colorblocking. Voor elk wat wils! Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 3,50

  Deze Filati Doeken & Co is samengesteld door vaste ontwerpers  van Lana Grossa maar ook door podcasters, vloggers en bloggers. Je vind er 20 mooie ontwerpen van sjaals en omslagdoeken in verschillende stijlen en diktes. Neem hier snel een kijkje in het Filati Doeken & Co 3 magazine.

  € 3,50
 • € 3,00

  In De Filati Gomitolo nummer 3 van Lana Grossa vind je diverse leuke patronen allemaal gemaakt van de Gomitolo garenfamilie voor de lente en zomer. Kijk hier voor alle modellen.

  € 3,00
 • € 3,00

  In het patronenmagazine Filati Gomitolo 5 van Lana Grossa vind je alleen maar patronen van de zomergarens uit de Gomitolo serie. Leuke truitjes, tops, vesten sjaals en omslagdoeken van subtiel of juist extravagante kleurverlopende garens! Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 3,00

  In de Filati Haken nr. 2 vind je 19 superleuke zomerse patronen om te haken! Jurkjes, topjes, hesjes, omslagdoeken, vetjes en meer!Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 6,90

  In de Filati Home 72 vind je een grote diversiteit aan brei en haakpatronen. Niet alleen ter decoratie van je huis maar ook voor jezelf! Truien, vesten en sjaals en natuurlijk mooie woonkleden en dekens, kussens en andere accessoires vind je in de Filati Home 72 van Lana Grossa.Bekijk alle modellen hier.

  € 6,90
 • € 6,90

  Brei en haak je complete baby-uitzet bij elkaar! In Filati Infanti nummer 16 vind je de meest schattige baby en peutermodellen! Bekijk alle modellen hier.

  € 6,90
 • € 6,00

  Maar liefst 87 patronen voor baby's en peuters vind je in het Filati Infanti Best Of magazine!  Gemaakt van zachte basisgarens zoals de Cool Wool Baby, Cool Wool Big, Elastico en Linarte van Lana Grossa.

  € 6,00
 • € 7,00

  In de Filati Journal nr 57 vind je heerlijke luchtige zomerpatronen voor de warme dagen! Van de nieuwste zomergarens van Lana Grossa vind je eenvoudige basic modellen maar ook mooie modellen met bijzondere texsturen. Bekijk alle modellen hier. 

  € 7,00
 • € 7,00

  In het Filati magazine 58 van Lana Grossa staan 48 breimodellen van de meest trendy wintergarens van Lana Grossa. Vesten in allerlei vormen, diktes, structuren en kleurencombinaties. Truien van de zachtste en meest volumineuze garens. Voor elk niveau en elke smaak staat er wel een mooi patroon in.Bekijk alle modellen hier.

  € 7,00
 • € 7,00

  In Lana Grossa's patronenmagazine Filati Journal 59 vind je de mooiste luchtige lente en zomer breipatronen voor dames. Zowel klassieke als moderne en eigentijdse modellen vind in dit 47 modellen tellende mooie magazine.Alle modellen bekijk je hier. 

  € 7,00
 • € 3,90

  Truien, mutsen, vesten, poncho's, spencers, polswarmers, sloffen.. teveel om op te noemen! Uit de Filati Kids van Lana grossa maak je een complete kids-outfit voor het najaar en de winter.Bekijk alle modellen hier.

  € 3,90
 • € 6,20

  In patronenmagazine Filati Linea Pura nr. 20 vindt je 28 modellen voor elk niveau en voor elke smaak. Wat dacht je van een lekker lang zomervest? Of zo'n lekkere basic trui die je elke zomeravond wel wilt dragen?  Bekijk alle modellen hier.

  € 6,20
 • € 4,90

  In het Filati Lookbook nummer 7 vind je 17 mooie en draagbare breimodellen gemaakt van de nieuwste en meest trendy wintergarens van Lana Grossa. Bekijk alle modellen hier.

  € 4,90
 • € 6,00

  De mooiste klassieke maar zeker ook eigentijdse lentemodellen vind je in het de lente uitgave van patronenmagazine Lana Grossa Classici. Naast mooie breipatronen voor dames vind je er ook 10 mooie herenmodellen. Klik hier om ze allemaal te bekijken

  € 6,00
 • € 4,90

  In het Lana Grossa Infanti Edition no1 magazine vind je 28 superschattige babypatroontjes voor de allerkleinsten. Bekijk alle modellen alvast hier

  € 4,90
 • € 2,00

  Maar liefst 26 modellen voor kinderen en babies, en allemaal gemaakt van de Soft Cotton van Lana Grossa! Bekijk alle modellen hier.

  € 2,00
 • € 7,00

  In het allernieuwste patronenmagazine van Lana Grossa, de Merino Edition vindt je 45 ontwerpen van alleen de mooiste Merino garens van Lana Grossa; de Cool Wool, Cool wool Big, Cool Wool fine en de Bingo. Geen fancy modellen maar juist mooie basis modellen, eenvoudig maar stijlvol voor zowel dames als heren en natuurlijk ook een klein aantal accessoires....

  € 7,00
 • € 1,50

  Uitsluitend modellen van Lana Grossa Gioia en Lucia vind je in deze flyer. Bekijk alle modellen hier.

  € 1,50