Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Patronenboeken Lana Grossa

De patronenboeken van Lana Grossa staan vol met leuke patronen voor de beginnende breier tot uitdagende patronen.

 • € 3,00

  Zachte warme breisel met een mooie zijdeglans maak je van de Alpaca Peru van Lana Grossa. In de Filati Special Alpaca nr 1 vind je 18 modellen exclusief gemaakt van 100% Alpaca. bekijk alle modellen hier. 

  € 3,00
 • € 5,50

  In de Filati Breimode 69 vind je heel veel leuke brei en haakpatronen voor de lente en zomer van 2018. Voor zowel dames als heren!Kijk snel of er wat leuks voor je tussen zit via de site van Lana Grossa!

  € 5,50
 • € 4,90

  Klassiek en modern tegelijkertijd! Kort of lang, oversized of juist smal van snit. Met oog voor detail zijn de zomermodellen voor zowel haaksters breisters samengesteld. Weg met de winter, kom maar op met de zomer. Tops, truien, vesten. Lange mouw, korte mouw, met of zonder textuur, je vindt het in de Filati Classici 14 van Lana Grossa.Neem hier alvast...

  € 4,90
 • € 4,90

  In de Filati Classici nr 15 vind je voor zowel heren als dames erg leuke klassieke maar ook eigentijdse breimodellen. Wil je dit patronenmagazine vast inkijken? Klink dan hier.

  € 4,90
 • € 3,00

  19 modellen vind je in de Filati Collezione nummer 1 van Lana Grossa. Alle modellen zijn van lekkere zachte en fluffy garens gemaakt. Nieuwsgierig? Bekijk alle modellen hier.

  € 3,00
 • € 3,00

  Met dikke wol en dikke naalden snel gebreid! Warme kleuren en oversized looks vind je in Filati Collezione 2 van Lana Grossa. Alle modellen bekijk je hier.

  € 3,00
 • € 3,00

  Voel je het ook? De zomer hangt in de lucht. De nieuwste omslagdoeken en zomersjaals zijn zo luchtig, licht en delicaat dat ze nauwelijks merkbaar zijn op de huid, maar toch warmte geven op een frissere dag. Eenvoudige vormen en patronen die gegarandeerd slagen om vanuit je strandstoel lekker te haken of breien! Bekijk alle modellen van dit leuke...

  € 3,00
 • € 3,00

  Het eerste Filati Häkeln magazine van Lana Grossa staat vol met leuke gehaakte kleding en accessoires. Bekijk alle gehaakte modellen alvast op de site van Lana Grossa 

  € 3,00
 • € 6,90

  Kruippakjes, truitjes, jurkjes, dekentjes en meer vindt je in het Filati Infanti magazine nr. 12. Alles wat je je maar kunt wensen voor je kleintje. Bekijk alle modellen hier

  € 6,90
 • € 6,90

  In de filati Infanti nr 13 staan weer prachtige breipatronen van truitjes, jurkjes slofjes en meer. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om je baby of peuter van een leuke gebreide of gehaakte garderobe te voorzien. Bekijk alle modellen hier.

  € 6,90
 • € 7,00

  Breipatronen voor soepelvallende vesten, luchtige truitjes en prachtige zomersjaals. Voor elk niveau en voor elke smaak valt er wat te vinden in de voorjaar/zomer uitgave van Lana Grossa's Patronenmagazine Filati Journal 55. Bekijk alle modellen vast hier.

  € 7,00
 • € 3,00

  In het Lace magazine nummer 6 van Lana Grossa vind je de mooiste, delicate sjaals en andere verrassende lichtgewicht accessoires. Bekijk de modellen op de website van Lana Grossa. 

  € 3,00
 • € 3,00

  In dit leuke Mohair magazine van Lana Grossa staan zijdezachte modellen van Lana Grossa Silkhair en Mohairlana. Leuke vesten, truitjes en tal van accessoires.Bekijk alle modellen alvast op de website van Lana Grossa

  € 3,00