Urth Yarns

Zoekfilters

Pendikte
Wasvoorschrift
Type garen
100% natuurlijk

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Urth Yarns

Knit One, Plant One. Voor iedere verkochte streng Urth Yarn plant Urth Yarn een boom in Afrika. In samenwerking met Trees for the Future leggen zij zogenaamde Forest gardens aan, waardoor arme kleine boerenfamilies een beter bestaan kunnen opbouwen.

Een heel mooi initiatief. Urth Yarns maakt prachtige garens in verrassende en intense kleurcombinaties die lokaal met de hand geverfd worden in geweldige kleuren.

Urth Yarns 

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 21,95

    De Merino Sock van Urth Yarns een prachtig handgeverfd sokkengaren in bijzondere kleurcombinaties met intense kleuren. Het is gemaakt van extrafijne merino in een superwash kwaliteit en nylon. Geweldig om mee te werken en supercomfortabel om te dragen.  En gewoon prachtig om alleen al naar te kijken..

    € 21,95
  • € 24,95

    Uneek fingering van Urth Yarns is een prachtig handgeverfd garen in bijzondere kleurcombinaties met intense kleuren. Het is gemaakt van extrafijne merino in een superwash kwaliteit. Geweldig om mee te werken en supercomfortabel om te dragen.  En gewoon prachtig om alleen al naar te kijken..

    € 24,95