Filter by

Categorie
more... less
Prijs
21 25
Pendikte
2 4
aantal steken per 10cm
29 30
Gewicht
100 100
Looplengte
400 400
Wasvoorschrift
more... less

Urth Yarns

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Urth Yarns

Knit One, Plant One. Voor iedere verkochte streng Urth Yarn plant Urth Yarn een boom in Afrika. In samenwerking met Trees for the Future leggen zij zogenaamde Forest gardens aan, waardoor arme kleine boerenfamilies een beter bestaan kunnen opbouwen.

Een heel mooi initiatief. Urth Yarns maakt prachtige garens in verrassende en intense kleurcombinaties die lokaal met de hand geverfd worden in geweldige kleuren.

Urth Yarns 

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 21,95

    De Merino Sock van Urth Yarns een prachtig handgeverfd sokkengaren in bijzondere kleurcombinaties met intense kleuren. Het is gemaakt van extrafijne merino in een superwash kwaliteit en nylon. Geweldig om mee te werken en supercomfortabel om te dragen.  En gewoon prachtig om alleen al naar te kijken..

    € 21,95
  • € 24,95

    Zelfstrepend sokkengaren voor gelijke sokken! Met de Uneek Sock-kit van Urthyarns is dat een 'piece of cake'! In deze kit vind je twee afzonderlijke voorgewikkelde 'cakes' voor twee gelijk gestreepte sokken! Ze zijn er in 10 verschillende unieke kleuren en zijn allemaal handgeverfd. Een extrafijne merino als basis voor dit mooie garen geeft een heerlijk...

    € 24,95