Zoekfilters

Geactiveerde filters:
  Pendikte
  Wasvoorschrift
  Type garen
  100% natuurlijk

  Nieuws en informatie

  Aanbiedingen

  Supersoft

  Holst Supersoft is een heerlijk zacht 2-ply garen om de mooiste Fair Isle projecten te breien, maar kan natuurlijk ook voor andere brei en haaksels gebruikt worden. Holst Supersoft bevat nog een beetje spinolie, maar dat verdwijnt na het wassen en het wordt dan superzacht.

  De Supersoft van Holst Garn kan prima als alternatief voor de iets stuggere 2-ply Shetlandwol gebruikt worden.

  Holst Supersoft 

  Holst Supersoft wordt door ons in iedere gewenste hoeveelheid gewikkeld in bolletjes vanaf 10 gram. Wij wikkelen de bollen zo groot mogelijk (tot ca 300 gram) Indien u andere wikkelingen wenst, neemt u dan contact op met de klantenservice. Houdt u rekening met een extra dag levertijd.

  Looplengte en gewicht50 gr. 287m.Aantal voor trui.jpgmaat 38-40: 250 gram
  Stekenverhouding.jpg10cm: 26st              handwas.jpghandwas*
  Pendikte.jpg3-3,5 mm  eigenschappen en toepassingen.jpg100% wol

  Op verschillende plekken wordt aangegeven dat het koud in de machine gewassen kan worden, maar wij zijn daarin liever wat voorzichtiger en raden daarom een handwas aan.

  De Supersoft van Holst Garn kan erg goed met dubbele of meerdere draden en tegelijk gebreid worden.

  Met een dubbele draad op nld 4-4,5 heeft Holst Supersoft een stekenverhouding van 16 st. op 10 cm.

  • € 0,99
   2 Beoordeling(en)

   Holst Supersoft is een heerlijk zacht 2-ply garen om de mooiste fair isle projecten te breien, maar kan natuurlijk ook voor andere brei en haaksels gebruikt worden. het bevat nog een beetje spinolie en wordt na het wassen lekker zacht. Holst Supersoft word door ons in iedere gewenste hoeveelheid gewikkeld in bolletjes vanaf 10 gram in veelvouden van 10...

   € 0,99
  • € 9,75

   De Holst-Garn stalenkaart met alle 96 kleuren  Supersoft.  Op de stalenkaart staat een kortingscode voor 10% korting op je eerstvolgende Holst-Garn Supersoft bestelling.

   € 9,75