Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Life Style

Life Style van Schoppel Wolle is mooie superwash kwaliteit, gemaakt van 100% merinowol van schapen die op diervriendelijke wijze worden gehouden in Patagonië. 

Er zijn twee varianten van de Life Style van Schopel Wolle. De normale effen kleuren en de Magic, die een heel bijzonder kleurverloop geeft. Er zitten afwisselend langzaam en snelverlopende kleuren in waardoor het in gebreide vorm een soort van fair-isle patroon geeft. En dat zonder extra moeite!

De effen kleuren kunnen goed vervangen worden door de Cool Wool van Lana Grossa. Deze is vrijwel even dik, 160m om 155m, heeft ook vrijwel dezelfde stekenverhouding, breit ook heel erg fijn omdat er ook veel rek in de draad zit en de Lana Grossa Cool Wool is wat voordeliger.

Dit garen zit niet standaard in ons assortiment. Wij bestellen dit voor u zodra u besteld heeft.

Schoppel Wolle Lifestyle Magic

Looplengte en gewicht50 gr. 155m.Aantal voor trui.jpgmaat 38: 10 bollen
Pendikte.jpg3-3,5mm  30 graden fijnwas.jpg30 graden fijnwas
Stekenverhouding10x10cm: 24 st. x 36 nld.eigenschappen en toepassingen.jpg100% merinowol

Subcategorieën

Toont 1 - 1 van 1 item
  • € 6,95

    Life Style van Schoppel Wolle is mooie superwash kwaliteit, gemaakt van 100% merinowol van schapen die op diervriendelijke wijze worden gehouden in Patagonië.  Life Style Magic geeft een heel bijzonder kleurverloop geeft. Er zitten afwisselend langzaam en snelverlopende kleuren in waardoor het in gebreide vorm een soort van fair-isle patroon geeft. En dat...

    € 6,95