Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Patronenboeken Schoppel-Wolle

Schoppel heeft niet allleen vernieuwende en moderne garens in de mooiste kleuren. Ook de patronenboeken staan vol met creatieve en bijzondere modellen.

 • € 7,00

  Knit the Cat 10 van Schoppel Wolle staat weer vol met hele bijzondere en hele draagbare modellen.Bekijk alle modellen alvast op RavelryLet op: Alle patronen zijn in het Duits beschreven.

  € 7,00
 • € 6,90

  Bijzondere modellen van bijzondere garens. Ben je niet bang voor wat minder bekende breitechnieken dan is Knit The Cat 6 wat voor jou! Je vindt in deze uitgave 25 gebreide en gehaakte modellen waaronder het gehaakte rokje "Flower Power" van Schoppel-Wolle Zauberball. Bekijk de modellen van Knit The Cat 6 op Ravelry.Let op dit is een Duitstalig...

  € 6,90
 • € 6,90

  Knit the Cat nr 7 staat weer vol met bijzondere modellen gemaakt van onder andere de Miss Wool, Reggae, Zauberball en de Big Disk. Voor iedereen die wel eens wat echt bijzonders wil breien! Let op dit is een Engelstalig patronenboek! Bekijk alle patronen vast op ravelry.

  € 6,90
 • € 6,90

  Knit the Cat 8 van Schoppel Wolle staat weer vol met hele bijzondere en hele draagbare modellen. Let op: Alle patronen zijn in het Duits beschreven. Bekijk een deel van de modellen alvast op Ravelry

  € 6,90
 • € 6,95

  Knit the Cat 9 van Schoppel Wolle staat weer vol met hele bijzondere en hele draagbare modellen. Let op: Alle patronen zijn in het Duits beschreven. Bekijk alle modellen alvast op Ravelry

  € 6,95
 • € 6,90

  Wollzauber 4 is een Engelstalig patronenmagazine van Schoppel-Wolle. Je vindt er patronen die net iets afwijken van de standaard patronen. Er worden verschillende technieken gebruikt waardoor de garens met het van Schoppel-Wolle bekende kleurverloop prachtig in uitkomen.Let op Engelstalig!

  € 6,90
 • € 8,90

  Wollzauber magazine 5 staat vol met originele patronen, waaronder ook Joris de draak van Annita Wilschut. Let op, dit is een Duitstalig magazine.

  € 8,90
 • € 8,90

  Wollzauber magazine 5 staat vol met originele patronen, waaronder ook Joris de draak van Annita Wilschut.Let op dit is een Engelstalig patronenboek.

  € 8,90