Filter by

Model in Maat
more... less
Prijs
0 136
Wasvoorschrift
more... less
Milieuvriendelijk
more... less
100% natuurlijk
more... less

Modellen

Nieuws en informatie

Aanbiedingen

Modellen

Hier vind je alle modellen als kant en klare pakketten. Kies links je maat en onderaan de pagina kies je eenvoudig de kleuren waarin je jouw model wilt maken.

per pagina
Toont 1 - 120 van de 140 items
 • € 36,55

  Deze prachtige omslagdoek wordt gehaakt van 3 bollen Zauberball Crazy van Schoppel-Wolle. Dit pakket bevat een gratis Knit the Cat magazine 8 en 3 bollen Zauberball Crazy.   Het model is gemaakt van de kleur Schokoladenseite, maar je kunt natuurlijk je eigen kleur kiezen onderaan de pagina.

  € 36,55
 • € 56,50

  Deze leuke trui (maat 34/36) in bijzonder patroon wordt gebreid van 5 bollen Alb Lino van Schoppel Wolle. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 0980 Natur, 4485 Marine en 0701 Papaya. BenodigdhedenBreinaalden 3,5 en 4mm. Rondbreinaald 3,5 50cmDit pakket bevat 5 bollen Alb Lino van Schoppel-Wolle en het Knit the Cat 10 magazine.  Kies onderaan de...

  € 56,50
 • € 69,30

  Deze leuke trui (maat 38/40) in bijzonder patroon wordt gebreid van 7 bollen Alb Lino van Schoppel Wolle. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 0980 Natur, 4485 Marine en 0701 Papaya. BenodigdhedenBreinaalden 3,5 en 4mm. Rondbreinaald 3,5 50cmDit pakket bevat 7 bollen Alb Lino van Schoppel-Wolle en het Knit the Cat 10 magazine.  Kies onderaan de...

  € 69,30
 • € 69,30

  Deze leuke trui (maat 38/40) in bijzonder patroon wordt gebreid van 7 bollen Alb Lino van Schoppel Wolle. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 0980 Natur, 4485 Marine en 0701 Papaya. BenodigdhedenBreinaalden 3,5 en 4mm. Rondbreinaald 3,5 50cmDit pakket bevat 7 bollen Alb Lino van Schoppel-Wolle en het Knit the Cat 10 magazine.  Kies onderaan de...

  € 69,30
 • € 39,55

  Dit schattige en toch hippe babyvestje hebben wij gemaakt van de Bingo van Lana Grossa. Dit pakket bevat het patronenboekje en in totaal 7 bollen Bingo van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 242 en 230. Je kunt onderaan de pagina je eigen kleuren kiezen.

  € 39,55
 • € 29,65

  Dit schattige en toch hippe babyvestje hebben wij gemaakt van de Bingo van Lana Grossa. Dit pakket bevat het patronenboekje en in totaal 5 bollen Bingo van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 242 en 230. Je kunt onderaan de pagina je eigen kleuren kiezen.

  € 29,65
 • € 34,60

  Dit schattige en toch hippe babyvestje hebben wij gemaakt van de Bingo van Lana Grossa. Dit pakket bevat het patronenboekje en in totaal 6 bollen Bingo van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 242 en 230. Je kunt onderaan de pagina je eigen kleuren kiezen.

  € 34,60
 • € 24,70

  Dit schattige en toch hippe babyvestje hebben wij gemaakt van de Bingo van Lana Grossa. Dit pakket bevat het patronenboekje en in totaal 4 bollen Bingo van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in de kleuren 242 en 230. Je kunt onderaan de pagina je eigen kleuren kiezen.

  € 24,70
 • Het basispatroon voor sokken. Met matentabel voor de allerkleinste sokjes tot en met maat 47. Download hieronder het gratis patroon!

 • Knoop je eigen veer van de Bobbiny Macramé 5mm. Download de gratis foto-instructies hieronder.

 • € 90,95

  Deze prachtige sjaal in patentsteek in twee kleuren wordt gebreid van 2 kleuren Zauberwolle van Schoppel wolle. Dit pakket in totaal 8 bollen Zauberwolle in de kleuren die u zelf onderaan de pagina kunt kiezen en het Knit the Cat 9 magazine. Benodigdheden:Rondbreinaald 4,5mm 80 cm

  € 90,95
 • Nostalgische looks! Brei een kussen in Schotse ruit in je eigen kleurensamenstelling zonder dat je met meerdere kleuren in één naald breit. Weten hoe? Ga snel naar het patroon!

 • Deze Poncho kan van ieder gewenst garen gebreid worden!Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat!

 • Van slechts twee bolletjes Schoppel-Wolle Reggae Ombré brei je deze leuke Candy Cane-col!

 • De Malabrigo Caracol is van zichzelf al zo mooi. Wij hebben er alleen een kleine draai aan gegeven.. Download hieronder het gratis patroon!

 • € 23,75

  Deze leuke col met bijzonder vlammenpatroon wordt gebreid met 3 bolletjes Reggae van Schoppel Wolle. benodigdheden:rondbreinaald 6 (60cm)Dit pakket bevat 2 bollen Reggae, 1 bol Reggae Ombré en het Knit the Cat 10 magazine. Kies onderaan deze pagina uw eigen kleurencombinatie. Let op! Het is een Duitstalig patroon.

  € 23,75
 • Dit leuke vest is oorspronkelijk gehaakt van de Lana Grossa Medio. Dit garen is vervangen voor de Gomitolo Mezzo van Lana Grossa. De Gomitolo Mezzo heeft een iets rustiger kleurverloop dan de Medio van Lana Grossa, maar heeft verder exact dezelfde samenstelling, looplengte en stekenverhouding en kan daarom perfect als vervangend garen gebruikt worden....

 • € 24,99
  Sale!

  Aan elke kant een andere kleur en bovendien strepen in de lengte! Veel mannen vinden gebreide sjaals heerlijk om te dragen en hebben een voorkeur voor gekleurde strepen in de lengte. Wil je graag een heer/man of jongen verrassen met een leuke handgebreide sjaal? Brei dan eens een sjaal in patentsteek in twee kleuren. Geheid een succes!Dit pakket bevat...

  € 24,99
 • € 32,25

  Dit leuke rokje wordt gehaakt van de Reggae Ombré van Schoppel Wolle met haaknaald 6. Het getoonde rokje is gemaakt van de kleur Alter Schwede. Dit pakket (maat 36/40) bevat het patroon van het rokje en 5 bollen Reggae Ombré. 

  € 32,25
 • € 38,70

  Dit leuke rokje wordt gehaakt van de Reggae Ombré van Schoppel Wolle met haaknaald 6. Het getoonde rokje is gemaakt van de kleur Alter Schwede. Dit pakket (maat 42/44) bevat het patroon van het rokje en 6 bollen Reggae Ombré. 

  € 38,70
 • € 45,15

  Dit leuke rokje wordt gehaakt van de Reggae Ombré van Schoppel Wolle met haaknaald 6. Het getoonde rokje is gemaakt van de kleur Alter Schwede. Dit pakket (maat 46/48) bevat het patroon van het rokje en 7 bollen Reggae Ombré. 

  € 45,15
 • De Coney Latte trui is gemaakt van Lana Grossa Lala Berlin Lovely cotton, een lekker dik en puur natuur garen van katoen en wol. De trui wordt aan één stuk, van boven naar beneden (top-down) in het rond gebreid.  Download hieronder het gratis patroon!

 • Warm, fashionable en beginners vriendelijk! Wat wil je nog meer? De Copertura shawl zit tussen een sjaal en omslagdoek in. Je breit hem in ribbelsteek (alles recht)  op pennen 8 van de Malabrigo Chunky, lekker snel klaar dus! 

 • Deze leuke eenvoudige poncho is te maken van ieder garen wat je maar wilt.  Kies een garen wat lekker soepel valt of brei op een iets dikkere naald zodat het garen soepeler valt. Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat!

 • Een col van gehaakte granny squares die met een "slag" aan elkaar vast gemaakt zijn. Een mooie rand er omheen en je hebt een prachtige sjaal! Je ziet hier de sjaal gemaakt van de Crazy Zauberball in de kleur "Kleiner Fuchs".

 • Dubbelzijdig breien is niet alleen leuk maar geeft ook een heel mooi resultaat voor bijvoorbeeld sjaals of omslagdoeken. Je hebt dan namelijk altijd twee goede kanten en je sjaal wordt met dun garen nog steeds lekker dik! Wij hebben een hip Pied-de-Poule patroon voor je gemaakt zodat je stylish verantwoord de deur uit kunt dit najaar!Download onder aan...

 • € 49,50

  Dubbelzijdig breien is niet alleen leuk maar geeft ook een heel mooi resultaat voor bijvoorbeeld sjaals of omslagdoeken. Je hebt dan namelijk altijd twee goede kanten en je sjaal wordt met dun garen nog steeds lekker dik! Wij hebben een hip Pied-de-Poule patroon voor je gemaakt zodat je stylish verantwoord de deur uit kunt dit najaar! Dit pakket bevat...

  € 49,50
 • € 75,25

  Deze grote sjaal in 4 kleuren wordt gebreid van de Reggae van Schoppel Wolle. benodigdheden:(rond)breinaald 5,5 rondbreinaald 4,5mm 150 cmDit pakket bevat 13 bollen Reggae in 4 kleuren. Kies onderaan de pagina zelf je eigen kleurencombinatie! Let op! dit is een duitstalig patroon.

  € 75,25
 • € 79,95

  Deze bijzondere sjaal naar een ontwerp van Christel Smallegange is een feest om te breien. Het pakket bevat 32 kleuren Holst Supersoft en het ruim 50 paginas tellende patroon. Ieder figuur is anders. Deze sjaal neemt je al breiend mee naar alle bezienswaardigheden en culturele bijzonderheden van Deventer!

  € 79,95
 • Deze mooie, maar eenvoudig te haken sjaal wordt gehaakt van 1 streng Merino Lace van Drachenwolle. 

 • Deze leuke Poncho kun je breien met ieder garen wat je maar wilt. Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat!

 • Versier je paastafel met een leuke gehaakte paaseierenhouder!

 • € 39,60

  Dit stijlvolle, zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn, een mooie combinatie van 55% Merino lamswol en 45% katoen.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Dit pakket bevat 8 bollen Coast in...

  € 39,60
 • € 44,55

  Dit stijlvolle, zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn, een mooie combinatie van 55% Merino lamswol en 45% katoen.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Dit pakket bevat 9 bollen Coast in...

  € 44,55
 • € 49,50

  Dit stijlvolle, zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn, een mooie combinatie van 55% Merino lamswol en 45% katoen.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Dit pakket bevat 10 bollen Coast in...

  € 49,50
 • € 54,45

  Dit stijlvolle, zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn, een mooie combinatie van 55% Merino lamswol en 45% katoen.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Dit pakket bevat 11 bollen Coast in...

  € 54,45
 • € 59,40

  Dit stijlvolle, zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn, een mooie combinatie van 55% Merino lamswol en 45% katoen.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Dit pakket bevat 12 bollen Coast in...

  € 59,40
 • € 39,60
  Sale!

  Hou je van kantbreien maar moet het je niet al te ingewikkeld worden? Dan is deze Fabia echt iets voor jou! De Fabia wordt gebreid van de Phil Nature, een mooi gemeleerd garen gemaakt van katoen, linnen en viscose. Door het kantpatroon valt het vest mooi soepel en hou je het lekker luchtig! Dit pakket bevat 8 bolletjes Phildar Nature en het Phildar...

  € 39,60
 • € 44,55
  Sale!

  Hou je van kantbreien maar moet het je niet al te ingewikkeld worden? Dan is deze Fabia echt iets voor jou! De Fabia wordt gebreid van de Phil Nature, een mooi gemeleerd garen gemaakt van katoen, linnen en viscose. Door het kantpatroon valt het vest mooi soepel en hou je het lekker luchtig! Dit pakket (maat 38/40) bevat 9 bolletjes Phildar Nature en het...

  € 44,55
 • € 44,55
  Sale!

  Hou je van kantbreien maar moet het je niet al te ingewikkeld worden? Dan is deze Fabia echt iets voor jou! De Fabia wordt gebreid van de Phil Nature, een mooi gemeleerd garen gemaakt van katoen, linnen en viscose. Door het kantpatroon valt het vest mooi soepel en hou je het lekker luchtig! Dit pakket (maat 42/44) bevat 9 bolletjes Phildar Nature en het...

  € 44,55
 • € 49,50
  Sale!

  Hou je van kantbreien maar moet het je niet al te ingewikkeld worden? Dan is deze Fabia echt iets voor jou! De Fabia wordt gebreid van de Phil Nature, een mooi gemeleerd garen gemaakt van katoen, linnen en viscose. Door het kantpatroon valt het vest mooi soepel en hou je het lekker luchtig! Dit pakket (maat 46/48) bevat 10 bolletjes Phildar Nature en het...

  € 49,50
 • € 54,45
  Sale!

  Hou je van kantbreien maar moet het je niet al te ingewikkeld worden? Dan is deze Fabia echt iets voor jou! De Fabia wordt gebreid van de Phil Nature, een mooi gemeleerd garen gemaakt van katoen, linnen en viscose. Door het kantpatroon valt het vest mooi soepel en hou je het lekker luchtig! Dit pakket (maat 50/52) bevat 10 bolletjes Phildar Nature en het...

  € 54,45
 • € 47,60

  Dit truitje is gemaakt van de Mohairnuovo van Lana Grossa en bestaat uit mohair voor het pluizige effect en alpaca voor de warmte. Je breit het op pendikte 6 waardoor je je truitje snel gebreid hebt!   Brei ook je eigen trendy truitje en combineer het met een highwaste jeans of pantalon!Dit pakket bevat 8 bollen Lana Grossa Mohairnuovo en het gratis...

  € 47,60
 • € 53,55

  Dit truitje is gemaakt van de Mohairnuovo van Lana Grossa en bestaat uit mohair voor het pluizige effect en alpaca voor de warmte. Je breit het op pendikte 6 waardoor je je truitje snel gebreid hebt!   Brei ook je eigen trendy truitje en combineer het met een highwaste jeans of pantalon!Dit pakket bevat 9 bollen Lana Grossa Mohairnuovo en het gratis...

  € 53,55
 • Pluizig en zacht, en lekker snel gebreid!Download hieronder het gratis patroon.

 • Deze mooie gehaakte sjaal van de Ferner Wolle Lace Merino wordt gehaakt van precies 1 streng. Download hieronder het gratis patroon!

 • Deze mooie, maar eenvoudig te haken sjaal wordt gehaakt van 1 bol Durable Colourful.

 • 1 Beoordeling(en)

  Dit leuke kattenholletje wordt eerst gebreid met Lana Grossa Feltro en vervolgens in de wasmachine vervilt. Download hieronder het gratis patroon!

 • Deze heerlijke sloffen zijn makkelijk te breien en ze zitten heerlijk. Ze worden eerst gebreid en vervolgens in de wasmachine vervilt. Download hieronder het gratis patroon.

 • Haak een leuke set van 8 onderzetters van kurkgaren!

 • € 24,95

  De mooie schouderdoek wordt gehaakt van 1 bol Lana Grossa Gomitolo Puno. Het getoonde model is gehaakt in kleur 001 (bleekgrijs/roze). U kunt zelf uw eigen kleur kiezen onderaan deze pagina. Benodigdheden:Haaknaald 4,5 mmDit pakket bevat 1 bol Gomitolo Puno van Lana Grossa en het Filati magazine Doeken en Co nr.2

  € 24,95
 • Oversized knitwear is het hélemaal dit najaar.   Wil jij ook een lekker oversized vest breien? En dan ook nog eentje die niet zo zwaar is? Brei dan het Hairy vest, een lekker lichgewicht, warm en pluizig vest dat snel klaar is!    Je maakt dit vest al met slechts 6 bollen Lana Grossa Hairy.

 • € 51,47

  De Karensansui omslagdoek wordt gebreid van 3 bollen Zauberball Stärke 6. Het voorbeeld is gebreid in de kleur Kunterbunt, maar je kunt onderaan de pagina je eigen kleuren kiezen. Dit pakket bevat het Knit the Cat 9 magazine en 3 bollen Zauberball Stärke 6 van Schoppel Wolle. Benodigdheden:Rondbreinaald 4mm van 80cm en 150cm

  € 51,47
 • € 57,00

  Deze diagonaal gehaakte sjaal wordt gehaakt met 8 bollen Reggae Ombré van Schoppel Wolle. benodigdheden:Haaknaald 5Dit pakket bevat 8 bollen Schoppel Wolle Reggae Ombré en het Knit the Cat Magazine 10. Let op, dit is een duitstalig patroon.

  € 57,00
 • Deze leuke armband wordt gebreid met 2 bolletjes Lana Grossa Cotone. Download hieronder het gratis patroon!

 • Deze leuke koningsdag ringen worden gehaakt met 2 bolletjes Lana Grossa Cotone.Download hieronder het gratis patroon.

 • Gebreide vogeltjes, leuk voor op de kinderkamer!

 • 1 Beoordeling(en)

  De lente begint vanzelf met deze lekkere luchtige sjaal. Gehaakt van 1 Laceball van Schoppel-wolle. 

 • € 49,50

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 250 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 49,50
 • € 53,46
  1 Beoordeling(en)

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 270 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 53,46
 • € 59,40

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 300 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 59,40
 • € 67,32

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 340 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 67,32
 • € 73,26

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 370 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 73,26
 • € 79,20

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 400 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 79,20
 • € 87,12

  Dit stijlvolle vest wordt uit een stuk top-down gehaakt. Het wordt gehaakt met 2 draden Holst Supersoft. Wij hebben voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen gekozen (Holly en Clover Leaf), maar je kunt zelf je eigen combinaties onderaan deze pagina uitzoeken. Dit pakket bevat 2 x 440 gram Holst Supersoft in de door jou gekozen kleuren en het...

  € 87,12
 • € 82,45
  Sale!

  Deze prachtige stola van Schoppel Wolle Zauberball Stärke 6 wordt gebreid van 5 bollen in 2 verschillende kleuren. Het getoonde model is gebreid van 3 bollen Schokoladenseite en 2 bollen Zimtschnecke. De stola wordt 180 x 54 cm. Dit pakket bevat 5 bollen Zauberball Stärke 6 en een gratis Knit the Cat magazine nr.8.   Kies hieronder je eigen...

  € 82,45
 • 1 Beoordeling(en)

  Mohair is weer helemaal in. Dit lange vest wordt gebreid met steeds 3 draden van Lana Grossa Mohairlana. Het degradé effect wordt bereikt door te beginnen met drie draden van dezelfde kleur en telkens een draad te verangen door een lichtere kleur. Benodigdheden:12 bollen Mohairlana van Lana Grossa (voor de kleurverdeling zie het patroon)...

 • € 71,40

  Mohair is weer helemaal in. Dit lange vest wordt gebreid met steeds 3 draden van Lana Grossa Mohairlana. Het degradé effect wordt bereikt door te beginnen met drie draden van dezelfde kleur en telkens een draad te vervangen door een lichtere kleur. Dit pakket (maat 36 t.m 42) bevat het gratis patroon en 12 bolletjes Moharlana van Lana grossa. Kies...

  € 71,40
 • Deze leuke en eenvoudig te breien sjaal wordt gemaakt van 2 strengen Malabrigo Chunky.Download hieronder het gratis patroon!

 • € 35,30

  Deze gehaakte stola wordt gehaakt van de Zauberball van Schoppel-Wolle. Met drie bollen Zauberball haak je de hele stola met een afmeting van ca. 44 x 230cm. Het voorbeeld is gehaakt in de kleur Herbstzeitlos. Je kunt onderaan de pagina je eigen kleur kiezen. Benodigdheden:Haaknaald 4mm

  € 35,30
 • Breien met kleuren met maar één kleur per toer en toch een mooie ingebreide look creëren? Dat kan! Met de mozaiek breitechniek maak je deze leuke polswarmers. Deze leuke polswarmers worden gebreid van 1 bolletje Schoppel Wolle Reggae en een bolletje Schoppel Wolle Reggae Ombré. Benodigdheden:Rondbreinaald  5,5 (60cm) of sokkennaalden 5,5Download...

 • € 59,40
  Sale!

  Deze leuke trui wordt gebreid van 6 bollen Alb Lino van Schoppel-Wolle. Dit pakket bevat 6 bollen Alb Lino van Schoppel-Wolle in 4 verschillende kleuren. Inclusief gratis Knit the Cat 8 magazine. Het getoonde model is gemaakt in de kleuren Naturel 0980 (3x), Papaya 0701, Savanne 0581 en Mittelgraumelange 9200 (elk 1x), Maar je kunt hieronder je eigen...

  € 59,40
 • € 51,35

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 51,35
 • € 51,35

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 51,35
 • € 47,40

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 47,40
 • € 55,30

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 55,30
 • € 43,45

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 43,45
 • € 59,25

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 59,25
 • € 63,20

  Dit mooie vest is op de traditionele ijslandse manier, lopapeysa, gemaakt. Het vest wordt in het rond gebreid met een "steek". Hiervoor worden er wat extra steken averecht gebreid die daarna gehaakt of genaaid verstevigd worden en vervolgens doorgeknipt. Daarna wordt de bies met de knopen en knoopsgaten eraan gebreid. Het vest wordt gebreid met de Lett...

  € 63,20
 • Brei de lekkere dikke, wollen Palmikko hoofdband met slechts één bolletje Reggae Ombré van Schoppel-Wolle. Download het gratis patroon onderdaan deze pagina.

 • € 6,00

  In het najaar en de winter zijn jurkjes en rokjes heerlijk om te dragen maar soms is alleen een jurkje of rok met top net iets te fris. Een kort vestje is dan precies wat je nodig hebt! Daarom hebben wij het Blake vestje ontworpen. Doordat het Blake vestje lekker kort is, valt het precies in de taille waardoor de belijning van je jurkje mooi bewaard...

  € 6,00
 • € 6,00

  Dit stijlvolle, lichtgewicht zomerse vest is gemaakt van de Coast van Holst Garn.  Het vest wordt op een rondbreinaald, top-down (van boven naar beneden) aan één stuk in het rond gebreid.Let op:  Dit model wordt in het rond met een knipbies gebreid en later doorgeknipt. Je kunt het als ook als compleet pakket in jouw eigen kleurencombinatie...

  € 6,00
 • 1 Beoordeling(en)

  Dit stijlvolle, lichtgewicht vest is gemaakt van de Garzato Fleece van Lana Grossa. Het vest wordt in het rond gebreid op naalddikte 6 en is dus lekker snel klaar.Let op: Dit patroon wordt in het rond met een knipbies gebreid en dus later doorgeknipt. Benodigdheden:rondbreinaald 6mm 80cm rondbreinaald 3,5mm 80cm haaknaald 4mm 4 stekenmarkeerders...

 • € 5,50

  Dit stijlvolle vest wordt aan één stuk in het rond gehaakt (top-down). Het wordt gehaakt van een dubbele draad Holst Supersoft. Wij kozen voor twee kleuren die heel dicht bij elkaar liggen (Holly en Clover Leaf) maar je kunt uiteraard je eigen kleuren kiezen. Het patroon is hier los te bestellen maar je kunt het ook als compleet pakket met garen...

  € 5,50
 • € 6,00

  Met de heerlijke shetlandwol "The Croft" van de West Yorkshire Spinners brei je deze lekkere trui met subtiel motiefje.  De Smoked Helmet wordt top-down, op een rondbreinaald, aan één stuk gebreid waardoor je niets meer in elkaar hoeft te naaien. Dit patroon is beschikbaar in maat 38 /40.  Er is ook een compleet pakket inclusief garen, deze kun je hier...

  € 6,00
 • € 5,50

  Deze kleurrijke trui is gemaakt van de Dos Tierras van Malabrigo. De Dos Tierras is heerlijk zacht en heeft geweldige kleuren en is gemaakt van 50% van de fijnste alpaca uit Peru en 50% van de fijnste merinowol uit UruguayJe kunt het als ook als compleet pakket in jouw eigen kleurencombinatie bestellen, waarbij het patroon gratis is, maar het patroon is...

  € 5,50
 • € 49,90

  Deze soepelvallende poncho met ajourpatroon wordt gemaakt van 2 bollen Lana Grossa Gomitolo Puno. het getoonde model is gebreid van kleur 005( koolzaad/meloengeel), maar u kunt zelf uw eigen kleur kiezen onderaan deze pagina. benodigdheden:(Rond)Breinaalden 4mmDit pakket bevat 2 bollen Gomitolo Puno van Lana Grossa en het Filati Doeken en Co magazine...

  € 49,90
 • Haak een leuke zachte puntige speelbal voor de allerkleinsten. Deze puntige speelbal wordt ook wel dodecahedron genoemd. Stop er een belletje in en je hebt een leuke rammelaar.

 • € 56,45

  Dit topje wordt gemaakt van 3 strengen 6 Karat van Schoppel Wolle. De 6 Karat is gemaakt van fijne merinowol en zijde waardoor dit topje heerlijk aanvoelt. Het voorbeeld is gemaakt van de kleur Nachtschicht. Kies zelf onderaan de pagina je eigen kleur. Dit pakket bevat 3 strengen 6 Karat in de kleur die u kiest en het Knit the Cat magazine 9....

  € 56,45
 • Met 1 streng 6 Karat van Schoppel-Wolle haak je deze mooie luchtige Raffinato Sjaal!

 • Een snelle muts voor de kou! Met het leuke degradé garen Super Color van Lana Grossa maak jij eenvoudig deze muts die heel langzaam van kleur verloopt. Download hieronder het gratis patroon. Het voorbeeld is gebreid van 1 bol Super Color van Lana Grossa in kleur 104

 • Een snelle sjaal voor de kou! Met het leuke degradé garen Super Color van Lana Grossa maak jij eenvoudig deze sjaal die heel langzaam van kleur verloopt. Download hieronder het gratis patroon. Het voorbeeld is gebreid van 2 bollen Super Color van Lana Grossa.

 • Brei supersnel en eenvoudig deze leuke muts en sjaal van de ColorXL van Phildar! Download het gratis patroon hieronder.

 • Dit leuke rokje wordt gehaakt van 5,6 of 7 bolletjes Reggae Ombré van Schoppel Wolle met haaknaald 6. Het getoonde rokje is gemaakt van de kleur Alter Schwede.Download hieronder het gratis patroon!

 • Deze leuke poncho kan gemaakt worden van ieder gewenst garen! Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat!

 • € 103,35

  Dit bijzondere vest in mooie kleuren en verschillende structuurpatronen wordt gebreid met 13 bolletjes Hanfwerk van Schoppel Wolle.  Het voorbeeld is gebreid in de kleuren Stachelbeere, Malachit, Workwear en Soft Pink Benodigdheden:breinaald 3,5Dit pakket bevat 13 bollen Schoppel Wolle Hanfwerk en het Knit the Cat 10 magazine. Kies onderaan de pagina...

  € 103,35
 • € 135,15

  Dit bijzondere vest (maat 42/46) in mooie kleuren en verschillende structuurpatronen wordt gebreid met 17 bolletjes Hanfwerk van Schoppel Wolle.  Het voorbeeld is gebreid in de kleuren Stachelbeere, Malachit, Workwear en Soft Pink Benodigdheden:breinaald 3,5Dit pakket bevat 17 bollen Schoppel Wolle Hanfwerk en het Knit the Cat 10 magazine. Kies...

  € 135,15
 • € 49,90

  Deze lange sjaal wordt gebreid van 2 bollen Gomitolo Puno van Lana Grossa. Het getoonde voorbeeld is in de kleur 003 (lichtblauw/grijsblauw) U kunt zelf uw eigen kleur kiezen onderaan deze pagina. Benodigdheden:Breinaalden 3,5mmDit pakket bevat 2 bollen Gomitolo Puno van Lana Grossa en het Filati magzine Boeken en Co nr.2

  € 49,90
 • € 49,75

  Met de heerlijke shetlandwol "The Croft" van de West Yorkshire Spinners brei je deze lekkere trui met subtiel motiefje. Het garen heeft een mooie tweed waardoor het een tijdloze uitstraling geeft. De Smoked Helmet wordt top-down, aan één stuk gebreid waardoor je niets meer in elkaar hoeft te naaien. Het pakket is beschikbaar in maat 38/40. In dit pakket...

  € 49,75
 • € 39,97

  Dit modieuze vestje wordt gebreid met 3 bollen Zauberball Crazy. Het voorbeeld is gebreid met de kleur Malerwinkel. benodigdheden:sokkennaalden 4mm 2 rondbreinaalden 4mm 80cm breinaalden 4mmDit pakket bevat 3 bollen Zauberball Crazy en het Knit the Cat 10 magazine. Kies onderaan de pagina uw eigen kleur.

  € 39,97
 • Deze leuke poncho is te breien van ieder garen dat je maar wilt. Kies een garen dat lekker soepel valt of brei de poncho op een iets dikkere naald dan het garen aangeeft zodat het soepeler valt. Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat!

 • € 89,95

  Deze kleurrijke trui is gemaakt van de Dos Tierras van Malabrigo. De Dos Tierras is heerlijk zacht en heeft geweldige kleuren en is gemaakt van 50% van de fijnste alpaca uit Peru en 50% van de fijnste merinowol uit UruguayKies onderaan deze pagina jouw eigen kleurencombinatie.Dit pakket bevat 5 strengen Malabrigo Dos Tierras en het patroon voor de...

  € 89,95
 • Brei een leuke speelbal voor de allerkleinsten! Deze bal wordt gebreid met verkorte toeren. Je hoeft dus niet te meerderen of te minderen en breit alle steken recht. Na het breien was je je bal in de wasmachine om hem te vervilten. De doorsnede wordt ca. 15 cm

 • Dit leuke tasje van Schoppel Wolle Reggae Ombre wordt gebreid in de leuke linnensteekDownload hieronder het gratis patroon

 • € 29,85

  Dit leuke topje wordt gehaakt van 3 bolletjes Lana Grossa Pappagallo.  Dit pakket 3 bollen Pappagallo van Lna Grossa en het Filati Haken nr.2 magazine. U kunt zelf uw kleur kiezen onderaan deze pagina.

  € 29,85
 • € 29,85

  Dit leuke topje wordt gehaakt van 3 bolletjes Lana Grossa Pappagallo.  Dit pakket 3 bollen Pappagallo van Lana Grossa en het Filati Haken nr.2 magazine. U kunt zelf uw kleur kiezen onderaan deze pagina.

  € 29,85
 • € 39,80

  Dit leuke topje wordt gehaakt van 4 bolletjes Lana Grossa Pappagallo.  Dit pakket 4 bollen Pappagallo van Lana Grossa en het Filati Haken nr.2 magazine. U kunt zelf uw kleur kiezen onderaan deze pagina.

  € 39,80
 • € 65,94
  Sale!

  Deze trui wordt gebreid van 6 bollen Zauberball Crazy van Schoppel-Wolle. Dit pakket bevat een gratis Knit the Cat magazine 8 en 6 bollen Zauberball Crazy in 3 verschillende kleuren. het voorbeeld is gebreid in de kleuren Domino, Meilenstein en Jacke wie Hose (elk 2x), maar je kunt hieronder je eigen combinatie samen stellen. Benodigdheden: Rondbreinaald...

  € 65,94
 • € 34,80

  Deze leuke trui in maat 36/38 wordt gebreid met slechts 4 bolletjes Peloso van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in kleur 004. Benodigdheden:breinaald 5,5 en 6 rondbreinaald 5,5 40cmDit pakket bevat 4 bollen Peloso en het Filati Collezione 7 magazine.

  € 34,80
 • € 42,75

  Deze leuke trui in maat 40/42 wordt gebreid met slechts 5 bolletjes Peloso van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in kleur 004. Benodigdheden:breinaald 5,5 en 6 rondbreinaald 5,5 40cmDit pakket bevat 5 bollen Lana Grossa Peloso en het Filati Collezione 7 magazine.

  € 42,75
 • € 50,70

  Deze leuke trui in maat 44/46 wordt gebreid met slechts 6 bolletjes Peloso van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in kleur 004. Benodigdheden:breinaald 5,5 en 6 rondbreinaald 5,5 40cmDit pakket bevat 6 bollen Lana Grossa Peloso en het Filati Collezione 7 magazine.

  € 50,70
 • € 51,65

  Deze leuke trui met opvallende middenkabel in maat 34/36 wordt gebreid met 7 bolletjes Smokey van Lana Grossa. Het voorbeeld is gebreid in kleur 212. Benodigdheden:breinaald 4 en 4,5 rondbreinaald 4,5 40cmDit pakket bevat 7 bollen Lana Grossa Smokey en het Filati Collezione 6 magazine.

  € 51,65